Leicester City FC 0-1 Chelsea FC | KRAJ

Leicester City FC 0-1 Chelsea FC | KRAJ
28 lipnja 18:51 2020

Isprva vrlo dosadna i nesadržajna utakmica koja je prvenstveno poslužila igračima koji manje igraju da uđu u ritam. U drugome dijelu drugačija priča, u drugome dijelu gledali smo bolji Chelsea. Idemo u polufinale!

  • Chelsea jako loše ušao u utakmicu, Gilmour puno griješi u predaji, kao i Emerson.
  • Leicester dosta bolji u prvih 20 minuta, nakon toga dolazi do izjednačavanja snaga, a oko 30. minute Pulisic je opasno pucao, ali vratar Lisica dobro obranio.
  • Već na poluvremenu Frank radi veliku promjenu – ulaze Kovačić, Azpilicueta i Barkley, a izašli su James, Gilmour i Mount.
  • Chelsea je u drugome dijelu zagospodario terenom i posjedom, a nagrada je došla u 63′ minuti: nakon duže akcije Willian je centrirao sa desnoga krila, a Barkley odlično pospremio za 0-1!
  • Bili smo bolji većinu drugoga dijela, ali se Leicester osokolio nakon neke 80′ minute, napravili su odličan pritisak.
  • Oko 90′ minute Leicester je imao odličnu akciju, ali Chelsea dolazi do lopte, ide u kontru 4 na 2, ali je Barkley prvo loše dodao, lopta mu se vratila, pa je pucao preblizu vrataru iz daljine.
  • Priveli smo ovo bez nervoze kraju, treća pobjeda u nizu, idemo u polufinale!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka