Aston Villa FC 1-2 Chelsea FC | KRAJ

Aston Villa FC 1-2 Chelsea FC | KRAJ
21 lipnja 19:10 2020

Chelsea je odlično igrao, slabo stvarao prilike, još slabije ih iskorištavao te primao golove. Prvo poluvrijeme bilo je oličenje dosadašnje sezone, vrativši nas tako u realnost i izbacivši iz optimističnog uzbuđenja oko novih pojačanja i utopijske vizije budućnosti Lampardove momčadi.

Srećom, ova utakmica nije završila tako negativno, a tome je zaslužan primarno naš veliki kapetan Azpilicueta s dvije brze asistencije za preokret, prvo Pulisicu, pa onda Giroudu… A svi smo podigli obrve kada smo u sastavu ugledali njegovo ime, a ne ono mladog Jamesa!

  • Prvi stoperski tandem nakon korone je bio Rudiger-Christensen, a treba uzeti u obzir da je Tomori ozlijeđen. Zouma nije zaigrao.
  • Slično tome, prvi vezni tandem nakon korone je bio Kovačić-Kante, a treba uzeti u obzir da je Jorginho suspendiran. Gilmour nije zaigrao.
  • Loftus-Cheek je danas napokon upisao prvi start nakon ozljede, ali nismo sigurni koliko mu odgovara uloga na lijevom krilu…
  • Prvi je iz igre izašao upravo on, zajedno s Kovačićem, a umjesto njih ušli su Barkley i Pulisic.
  • Iako je na raspolaganju imao još 3 zamjena, Lampard je iskoristi još samo dvije. Ušli su Abraham i James umjesto Girouda i Williana.
  • S obzirom da su i Leicester i United kiksali, ova pobjeda nas je dovela bliže trećem mjestu (-3) te dalje od petog (+5).
  • Sljedeća utakmica – City na praznom Bridgeu u četvrtak!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka