COVID-19: Klub odlučio – hotel Stamford Bridgea koristit će se kao smještaj za medicinsko osoblje!

COVID-19: Klub odlučio – hotel Stamford Bridgea koristit će se kao smještaj za medicinsko osoblje!
18 ožujka 19:09 2020

Jako dobra i humana odluka naše uprave – prostor hotela koji je u sklopu sa Stamford Bridgeom bit će dostupan na korištenje osoblju nacionalnih bolnica.

Kao što već svi znamo, osoblje radi po cijele dane kako bi usporilo širenje pandemije virusa SARS-CoV-2. Odluka o korištenju hotela je donesena na dva mjeseca, ali uz moguće produljenje ako bude potrebno. Nadajmo se iskreno da neće.

Od ostalih vijesti, znamo da je Hudson-Odoi zaražen, ali i kako je u dobrome stanju.  O slučaju se oglasio i naš Frank:

„Sretan sam što je Callum dobro uznapredovao i osjeća se skoro kao da mu nije ništa, što je svakako vijest koju želimo čuti. Svjestan sam također da se neće svi ovako ili uopće oporaviti od virusa tako da bih poručio cijeloj zajednici sporta i nogometa da se ponašaj odgovorno zbog zdravlja drugih.“

S druge strane Mason Mount uspio je prekršiti pravilo samoizolacije tako da se na njega okomila cijela javnost. Mladić se kasnije ispričao.

I dalje se ne zna što će biti s Premier ligom i na koji način će se priča privesti kraju – hoće li se sezona poništiti, hoće li se uzeti trenutno stanje kao zadnje ili će se možda nekako nastaviti.

Kao i većini nas, vjerojatno je i igračima vrlo dosadno biti stalno zatvoren. Ipak, nitko od nas ne smije klonuti duhom, kao što neće ni Mateo Kovačić koji i dalje trenira.

View this post on Instagram

??‍♂️?

A post shared by @ mateokovacic8 on

Ako slučajno trebate nešto da vas digne, evo jedne slike nasmijanog Kantea s maskom Pikachua. Kao da nasmijani Kante nije sam po sebi dovoljan da svakome popravi dan, a još s ovim ušima…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka