TRANSFER NAGAĐANJA: Rüdiger na korak do Chelseaja

TRANSFER NAGAĐANJA: Rüdiger na korak do Chelseaja
02 srpnja 18:41 2017

Teško je nazvati transfer vrijedan 33 milijuna eura (+5 milijuna eura bonusa) oportunističkim dogovorom, ali u svakom slučaju to je ono što se dogodilo između Antonia Rüdigera i Chelseaja.

Čovjek koji je vjerojatno najbolji centralni branič Rome u prošloj sezoni, izgleda spreman pridružiti se Chelseaju nakon što je prošlo 12 mjeseci od prvog interesa kluba za njega.

Chelsea je bezuspješno pokušao “uhvatiti” Virgila van Dijka i Leonarda Bonuccija, ali u određenom trenutku pojavio se Kostas Manolas (nakon što je propao pokušaj transfera u Zenit) čiji je predloženi transfer dvostruko manji od onoga što Southampton traži za Dijka.

Roma je pokušala riješiti problem s financijskim “fair playom” prodajom Manolasa, ali nakon neuspjelog pokušaja, Chelsea je ipak uskočio pripomoći.

Ali, Chelsea nije htio Manolasa, koji je također dobar igrač, nego mlađeg, njemačkog reprezentativca.

To je otprilike priča koja se odigrala u pozadini svega. Možemo reći da je to poprilično dobra priča. Ali, je li istina ili nije?

Možda. Ono što znamo ili koliko barem možemo biti sigurni je da Rüdiger izgleda spremno pridružiti se Chelseaju, uključujući i sistematski pregled nakon što se odigra finale Kupa konfederacija (gdje će Njemačka dočekati Čile).

Nadajmo da će se nakon toga ovaj transfer realizirati s obzirom da nam još uvijek nedostaje potrebna širina u momčadi.

Conte je nestrpljiv jer sigurno želi pojačati obrambene redove nakon odlaska Johna Terryja i Nathana Akéa, koji su prošle sezone poslužili kao solidne rezervne opcije.

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Marin Markotić

Vidi Više Članaka