Mount: Kovačić je najbolji igrač s kojim sam trenirao!

Mount: Kovačić je najbolji igrač s kojim sam trenirao!
14 veljače 16:20 2020

U 90-sekundnom intervjuu za 5th Stand, Chelsea moblinu aplikaciju, Mason Mount dao je par zanimljivih izjava od kojih se najviše ističe ova prva. Na pitanje “Tko je najbolji igrač s kojim si trenirao?”, mladi Mount rekao je ovo:

Vjerojatno Mateo Kovačić. Uvijek je “unutra”, uvijek želi pobijediti, vrlo je kompetitivan, tako da definitivno Mateo.

No, u odgovoru na drugo pitanje u kojem ga se pitalo tko je najbolji igrač s kojim je igrao, Mason je prvo spomenuo Ashleya Colea pa Williana i N’Goloa. Osim toga, komentirao je i najbolje odjevenog suigrača.

Rubena [Loftus-Cheeka] sam vidio kako se jako lijepo sredio. Odijelo i takve stvari mu dobro odgovaraju, tako da on, definitivno.

U kategoriji ‘najgori ukus u glazbi’ bez puno razmišljanja je izdvojio Španjolce i njihovu vrstu glazbe koja mu je pomalo čudna, a za Abrahama, Tomorija i Hudson-Odoija kazao je kako će među prvima zaspati u autobusu.

Iako se nije otkrilo mnogo toga, uvijek je zanimljivo dobiti mali insight u svlačionicu omiljenog kluba, a pogotovo je lijepo čuti onakve riječi o Mateu. Zato i dalje čudi zašto je upravo Mount u posljednje vrijeme proveo veći broj minuta na terenu od Kovačića…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Borna Škrlec

Mlada nada hrvatskog kvizaštva s čak dva skoro pa uspješna, ali i jednim pobjedonosnim nastupom na Potjeri. Završio zagrebački MIOC s odličnim, trenutno studira strojarstvo. U svojoj raskošnoj nogometnoj karijeri sakupio je preko dva (čitaj: ukupno tri) nastupa za limače NK Zeline. Ne voli kišobrane, povrće i Pepa Guardiolu. Inače, uživa u Monty Pythonu, Seinfeldu, Johnny Cashu, čvrstom nogometu i dugim šetnjama uz more.

Vidi Više Članaka