Hull City 1-2 Chelsea FC | OCJENE

Hull City 1-2 Chelsea FC | OCJENE
31 siječnja 16:49 2020

Chelsea se nekako provukao u osminu finala FA kupa gdje će kod kuće igrati protiv pobjednika iz uzvrata Shrewsburyja i Liverpoola.

Ocjene nisu naročito impresivne. Na vrhu se izdvojio povratnik u sastav i strijelac drugog pogotka Fikayo Tomori (1.91). Nadajmo se da će zaigrati i koju utakmicu u Premier ligi… Strijelac prvog pogotka, Michy Batshuayi (1.35) nalazi se na drugom mjestu, čime je prekinio svoj crni niz od 3 uzastopne negativne ocjene.

Još troje igrača ostvarilo je dobre ocjene iznad 1, a to su redom naš Mateo Kovačić (1.26) za kojeg se također nadamo da se vraća u prvi sastav, mladi Billy Gilmour (1.09) koji je vjerojatno bio i najbolji igrač na terenu nakon svog ulaska u igru, te kapetan Azpilicueta (1.09), za kojeg se, pak, ne nadamo da će započeti protiv Leicestera obzirom da se s ozljede vraća Reece James.

Trojica igrača je razočarala i našla se ispod nule. Mason Mount (-0.23) nastavlja svoj niz od 3 negativne ocjene, a našao se u sendviču među Barkleyjem (-0.22) i Pedrom (-0.41) koji nikako da izrone iz minusa u ukupnoj ocjeni za sezonu, te je sve izvjesnije da će ju tamo i završiti… Što je šokantno loše kada uzmemo u obzir da je do sada to pošlo za rukom samo Álvaru Morati (-0.16) prošle sezone – čak je i Marcos Alonso tad imao ukupnu pozitivnu ocjenu (0.12)…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka