Chelsea FC 1-0 Newcastle United | OCJENE

Chelsea FC 1-0 Newcastle United | OCJENE
21 listopada 18:39 2019

Chelsea je u ovoj utakmici ostvario svoj drugi clean sheet ove sezone, što je samo po sebi dovoljan razlog za slavlje, a tu su još i tri boda. Bilo zbog prazne mreže, tri boda, izvrsnog drugog poluvremena, ili nečeg četvrtog, ovo je sada i druga najbolje ocijenjena utakmica ove sezone (1.52), iza Superkupa protiv Liverpoola.

Daleko na vrhu je Callum Hudson-Odoi (2.43), po prvi puta CheCro igrač utakmice ove sezone. Nastavio je svoj niz od pet utakmica za redom s asistencijom, a mogao ih je u ovoj imati i još obzirom da je svaka prava prilika naše momčadi krenula od njega. Novi Eden Hazard?

Još je samo preporođeni Jorginho (2.07) iznad 2.0 dok je strijelac jedinog pogotka i matchwinner Marcos Alonso (1.88) sljedeći najbolji. Napokon ga je krenulo ono u čemu je najbolji, zabijanje, dok je istovremeno bio relativno loš u više-manje svakom drugom aspektu igre – stari dobri Alonso.

Još četvero igrača ostvarilo je vrlo dobru ocjenu (1.5+), od čega su dvojica zamjene. Kovačić (1.83) i Pulisic (1.71) unijeli su živost svojim ulaskom i bili znatno bolji od igrača koje su zamijenili, konkretno Barkleyja (0.05) i Mounta (0.95)a tu su još i sve bolji i bolji Zouma (1.74) i Willian (1.67).

Svi preostali igrači, osim zamjene Jamesa (0.53) koji je odigrao samo par minuta u sudačkoj nadoknadi, su dobili dobre ocjene (1+). To su redom Abraham (1.44) koji je propustio zatresti mrežu, sigurni Kepa (1.40), još jednom ne-sasvim-sigurni Tomori (1.31) i kapetan Azpilicueta (1.11)Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka