Southampton FC 1-4 Chelsea FC | KRAJ

Southampton FC 1-4 Chelsea FC | KRAJ
06 listopada 16:51 2019

Sjajna utakmica Bluesa! Sjajna igra napadačkog dijela momčad donijela nam je ranu prednost od 2-0. Protivnik se nakratko vratio u igru, dok im sudbinu nije zapečatio Kante. Na kraju sile s klupe dovršavaju posao.

Frank se odlučio na 4-2-3-1, ostavio Kovačića na klupi i dao momčadi time manje kompaktnosti, ali više napadačke artiljerije i vica u igri. Naravno, potpuno je pogodio. Nije li predivno imati trenera koji je ovako fleksibilan.

Tottenham je u ruševinama, Man United nije puno bolji, ne treba podcijeniti ni Leicester, ali ovo je stvarno odlična situacija za momčad i miran odlazak na reprezentativnu stanku.

  • Kakva golčina Abrahama, snalaženje u maniru prave devetke! Utrčao je na dobar pas Odoija, a zatim jednim dodirom prebacio istrčalog vratara.
  • Ubojiti duo nastavlja, nakon Tammyja zabio je i Mount! Nakon odlične akcije koju je pokrenuo Jorginho, nastavio Willian i predao strijelcu za 2-0.
  • Kako to i obično biva, škripi nam u obrani. Domaći su zakuhali akciju po svojoj desnoj strani, i lopta se s(p)retno našla iza leđa Kepe.
  • Kad smo već kod s(p)retnoga… Kante poteže iz daljine, lopta se odbija od protivnika i neobranjivo ide u gol za 1-3!
  • Wow, Tomori… u ovoj utakmici opet ima velikih propusta, više je puta loptu dao protivniku u obrani, ovoga puta ga je Jorginho spasio očistivši loptu sa same crte, bravo dokapetane!
  • Sam početak drugog dijela, Hudson-Odoi ima veliku šansu s krila, ali gađa u nogu vratara.
  • Drugi dio puno mirniji od prvoga, Chelsea je kontrolirano utakmicu priveo kraju.
  • Ulazi Pulisic u igru! Nije puno minuta, ali puno bolje no inače. Ušli su i Bats i Kova.
  • DVOJAC S KLUPE POGAĐA! Kako je ovo lijepo za vidjeti, dupli pas Batsa i Pulisica završio je pogotkom Belgijca za velikih 4-1, a pokazali su da imaju i neku svoju posebnu proslavu.
  • Idemo na pauzu pjevajući!

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka