Najava utakmice (Saints): Kucamo Svecima na vrata

Najava utakmice (Saints): Kucamo Svecima na vrata
05 listopada 09:30 2019

Ulazimo u vikend na krilima pobjede u Ligi prvaka, što je uvijek lijepo reći. U Francuskoj su nam dečki zaradili tri boda u grupi i sada je vrijeme za još jedno gostovanje, ovoga puta u ligi. Idemo u Southamtpon gdje će nas sutra dočekati Sveci.

15:00 – Sportklub 1

Uspjeli smo nanizati tri pobjede u svim natjecanjima pa nema razloga zašto to ne bismo sutra nastavili. Southampton u zadnjih pet ligaških dvoboja ima dvije pobjede i dva poraza, gdje im je remi onaj koji su kod kuće izvukli protiv Uniteda, što danas ne govori puno.

Naš zadnji međusobni susret je bio na samom početku ove godine kad su Sveci na Bridgeu dobili bod u remiju od 0-0 unatoč naših 17 šuteva i 72% posjeda. Svi se sjećamo kakav je to osjećaj i drago nam je da to više nećemo vidjeti, bar pod Lampardom. Još mi nijedna tekma ove sezone nije priuštila frustraciju kao većina prošle sezone pod Sarrijem.

Trenutno smo sedmi na tablici, četiri boda iznad naših sutrašnjih suparnika, a 10 bodova ispod od vodećeg Liverpoola. Mi s druge strane u zadnjih pet imamo tri pobjede te po jedan remi i poraz, od Sheffield Uniteda i Liverpoola. U dobroj smo formi, samo trebamo malo pooljšati obranu prekida i nepotrebne greške u obrani općenito. Kada postanemo malo ko kretniji naprijed i iza, bit će nas još veći užitak gledati.

Emerson i RLC su još uvijek van funkcije, kao i Rüdiger. Kante je u dobrom stanju, ali će trebati dodatne provjere prije potvrde igranja sutra. Nadam se također još jednom pojavljivanju Jamesa.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka