Chelsea saznao protivnika u četvrtini finala Europa lige!

Chelsea saznao protivnika u četvrtini finala Europa lige!
15 ožujka 13:17 2019

U Nyonu, s početkom u 13 sati održan je ždrijeb četvrtfinala Europa lige, a Chelsea je izvukao Slaviu Prag!

Za razliku od sraza s Dinamom iz Kijeva, Chelsea će prvu utakmicu odigrati u gostima u Češkoj, a uzvrat će se igrati na Stamford Bridgeu. Jako je dobar ovaj ždrijeb za Chelsea, no ne treba podcijeniti Čehe koji su odličnim igrama izbacili Sevillu u prethodnoj fazi natjecanja.

Utakmice će se igrati 11. i 18. travnja.

Ukoliko Chelsea prođe u polufinale, tamo ih čeka bolji iz ogleda Benfica – Eintracht Frankfurt. Odlične su ovo vijesti, idemo po pehar!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Borna Škrlec

Mlada nada hrvatskog kvizaštva s čak dva skoro pa uspješna, ali i jednim pobjedonosnim nastupom na Potjeri. Završio zagrebački MIOC s odličnim, trenutno studira strojarstvo. U svojoj raskošnoj nogometnoj karijeri sakupio je preko dva (čitaj: ukupno tri) nastupa za limače NK Zeline. Ne voli kišobrane, povrće i Pepa Guardiolu. Inače, uživa u Monty Pythonu, Seinfeldu, Johnny Cashu, čvrstom nogometu i dugim šetnjama uz more.

Vidi Više Članaka