Najava utakmice (Man. Utd.): Vražji početak

Najava utakmice (Man. Utd.): Vražji početak
10 kolovoza 16:24 2019

Vrijeme je da vidimo hoće li se stvari odigrati kao što su se kad sam ja posjetio budućnost. U četiri dana nas čekaju dvije velike tekme, tako da će ovo uistinu biti vatreno krštenje za Franka Lamparda. Mi ćemo u svakom slučaju biti uza njega.

       17:30 – Sportklub 1

Imali smo solidnu predsezonu, a je li ona zapravo bitna ste mogli pročitati u dvodijelnoj analizi na našem portalu. Jedina stvar za koju smo sigurni je Frankov duh i odlučnost. Na konferenciji za novinare je izjavio sljedeće:

“I love it. I love listening to the radio and hearing predictions that we are not in the top four. That means there’s a challenge, there’s nothing better in life and in football than proving people wrong.”

Ovo je izjava čovjeka koji je siguran u sebe i svoju ekipu te koji je spreman dati 100%. To nam treba za početak nove pobjedničke ere na Stamford Bridgeu. Osobno sam jako uzbuđen i jedva čekam da Frank krene pobjeđivati. Vjerujem u njega i mislim da je njegovo dovođenje dobra odluka kluba. Jako me zanima kako će ići rotacija igrača ove sezone s obzirom na to da smo u četiri natjecanja, a ima velika konkurencija u veznom redu, a ni u obrani nam ne fali igrača. Nadam se da će Mount vidjeti igre jer mi je njegova priča dirljiva i preporučujem svima koji nisu da ga istraže. Od malih nogu je bio naš i mislim da on može biti prvi od idućeg vala igrača koji su se kroz našu akademiju probili do prvih jedanaest.

Sutra bismo mogli vidjeti neke zanimljive dvoboje poput Pulišića protiv Wan-Bissake te Zoume i Christensena protiv Martiala i Rashforda. Nama je upitno par igrača poput Rüdigera i Kantea, a RLC i CHO se još nisu oporavili od ozljede kao ni Willian.

Predviđam sljedeću postavu:
Kepa
Azpi-Toni-Andreas-Emerson
Jorginho-Kova
Pedro-Barkley-Pulisic
GiroudHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka