MAKÉLÉLÉ SE VRATIO: “Sretan sam što sam kod kuće!”

MAKÉLÉLÉ SE VRATIO: “Sretan sam što sam kod kuće!”
02 kolovoza 23:27 2019

Claude Makélélé vratio se u Chelsea! Nakon Franka Lamparda i Petra Čecha, vraća se još jedna igračina iz legendarne generacije.

Na službenoj stranici kluba stoji naziv “technical mentor for young player”, dakle tehnički mentor, što znači da će raditi s našim klincima te igračima na posudbi, pratiti i pomagati napredak svakog od njih pojedinačno.

Sretan sam što sam kod kuće! Ovaj klub mi je puno dao, sada mu želim da ti nešto natrag tako što ću pomoći mladim igračima koji sanjaju o tome da ovdje ostvare karijeru.

Sretno ti bilo, Claude!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka