SLUŽBENO: RLC potpisao novi ugovor, Morata odlazi za stalno!

SLUŽBENO: RLC potpisao novi ugovor, Morata odlazi za stalno!
07 srpnja 11:22 2019

Naš Ruben Loftus-Cheek potpisao je novi, petogodišnji ugovor s klubom!

Dobio je više nego duplu plaću, sa 60 milijuna funti na 150. Ako mene pitate – potpuno zasluženo.

Dobro se napatio da bi došao gdje je sada, marljivo je radio i čekao svoju priliku. Nažalost, i sada mu je jako teško budući da je zadobio težu ozljedu, ali je odlična stvar da klub i u ovome stanju jako vjeruje u njega.

No, dobrim vijestima nije kraj!

I voditelji društvenih mreža Chelseaja dali su si slobode pa nakon vijesti za Moratu dodali “More good news…”. Top stuff, bravo kolege!

Alvaro će još jednu sezonu provesti na posudbi, nakon čega na snagu stupa ugovor s Atleticom za stalno.

Nama očito nije bilo bitno kada dobivamo novce, sada ili sljedeće ljeto iz očitih razloga, tako da je ovo win-win situacija za sve.

Ono što je također jako dobro – Chelsea će dobiti iznos blizu onome koji je platio Real Madridu, oko 50 milijuna funti Atletico će dati za Španjolca.

Bravo Marina & co., idemo dalje!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka