Najava utakmice (Arsenal): Sezoni je napokon kraj!

Najava utakmice (Arsenal): Sezoni je napokon kraj!
29 svibnja 00:55 2019

Iako igramo u finalu Europske lige, vjerujem da svi čekamo kraj ove mučne sezone. Bilo bi sjajno pobijediti, ali stanje navijača koje već prelazi u laganu apatiju teško će biti promijenjeno bez obzira na ishod… jer svi znamo kakvo ljeto nas čeka i što se sve izdogađalo protekle sezone. Cijeli plavi svijet lagano je umoran, a upravo takva situacija je i u našemu uredništvu koje depra hvata na samu pomisao pisanja loših vijesti, ponovno i ponovno.

ArenaSport 1 – 29.5. 21:00

Dugogodišnja patnja za mladim igračima iz naše škole napokon je prestala bar na trenutak kada su popularni CHO i RLC dobili svoje prave prilike. Već su napisane stotine stranica o tome kako je Loftus-Cheek bio svijetla točka blijede sezone, a nakon Hudson-Odoija i on je zadobio tešku ozljedu ahilove tetive koja će ga s terena udaljiti do kraja ove godine.

Kante se također počeo ozljeđivati pred kraj sezone i vrlo je upitan za nastup u finalu. Drugim riječima – vezni red vjerojatno će nam se sastojati od Jorginha, Barkleya i Kovačića (ali barem Sarri onda neće moći napraviti izmjenu Kovačić – Barkley u 62., zar ne?) Jorginha sam uvijek smatrao dobrim igračem, a pred kraj sezone, kada je momčad očigledno postala uigranija, pokazao je puno više.

Kao neku, barem malo, pirovu pobjedu, dobili smo plasman u Ligu prvaka. On bi nam trebao donijeti više atrakcije, privući neke igrače i ohrabriti trenutne da u klubu ostanu i uživaju. Ipak, dovoditi igrače ne možemo, a najbolji igrač kluba vrlo vjerojatno odlazi (njegov oproštaj, mahanje i poljupci nas vjerojatno očekuju nakon utakmice).

Sastav predviđati neću, jer mislim da nema smisla. Bit će ovo jedna što bude – bude utakmica. To je Chelsea, a s druge strane Arsenal, njih smo dobivali i kad smo bili najgori.

Na kraju, kako se motivirati i oživjeti strast prema cijeloj priči?

Kao prvo, dođite na okupljanje ako možete, popijte s nama jednu gorku.

Ostaje neka nada da će, ako zabrana stvarno zaživi, val mladića s posudbe i omladinskih pogona preplaviti našu momčad i da će tu zaživjeti jedan novi Chelsea. Na silu, ali manje bitno. Da će se Ruben i Hudson oporaviti i nastaviti gdje su stali. Sarrija ne smatram lošim trenerom, i ako ništa – njegov nogomet se prodaje. Takav nogomet je sada in, svi vidimo koje momčadi kolo vode i da je i jedan pragmatični Juventus svim silama ide upravo po našeg trenera.

Možda i u vjerojatnom dolasku Petra Čecha ima nešto. Možda je to konačno znak da ćemo u upravi imati nekoga tko zna o nogometu. Ipak, ne vjerujem našoj upravi ni kad darove nosi, ali prokletnici nam uvijek pruže dovoljno za neku nadu!

Neka naši odnesu pobjedu, bilo bi šteta da Arsenalov ormar s trofejima, vrlo siromašan europskim odličjima za jedan klub koji se naziva velikim (u rangu našeg Dinama recimo), dobije malo sjaja nakon više od 24 godine. Donesite nam tu nagradu, iako je utješna – bit će za sad dobra!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka