Chelsea FC 2-1 Leicester City FC | OCJENE

Chelsea FC 2-1 Leicester City FC | OCJENE
29 kolovoza 13:09 2022

Na ovu utakmicu možda budemo gledali kao ključnu za preokret sezone. Pri rezultatu 0-0, prije 30. minute dobiti crveni karton i svejedno pobijediti, to mogu samo jake ekipe. Da je taj crveni karton rezultirao trećim nesretnim kiksom za redom, to bi bilo kobno za samopouzdanje i momentum sezone. Zapravo se dogodilo najbolje što je moglo, toliko da je na neki čudni način bolje da smo pobijedili s tim igračem manje nego uobičajeno!

Glavni heroj utakmice je dvostruki strijelac Raheem Sterling (2.64) koji je napokon zabio svoj prvi, pa odmah potom i drugi gol u plavom dresu. Iznad 2.0 su i naše (jedine?) svjetske klase James (2.55) i Silva (2.33) čime, što je zanimljivo, imamo identični TOP 3 kao u prošloj utakmici, ali ovog puta oni nisu bili najmanje loši, nego zapravo najbolji.

Daleko od trećeg mjesta, punu ocjenu lošiji bio je sljedeći najbolji, kapetan Azpilicueta (1.33). Mora se reći, njegovim ulaskom u igru na poluvremenu, štošta se u našoj igri promijenilo. Izašao je tada ponovno nevidljivi Mason Mount (-0.79), a nije puno bolji bio ni Kai Havertz (-0.41) koji je zapažen bio tek pri kraju utakmice s vrlo zabavnim zadržavanjem vremena. Njih dvoje zaista nisu dobro započeli ovu sezonu, a u ovoj utakmici imamo i goreg. Conor Gallagher (-1.59) je nesuđeni tragičar ove utakmice zbog stupidnog drugog žutog kartona. Ne može se reći, ušao je momak na teren pun energije i želje, ali ju očito nije znao kanalizirati na pravi/pametniji način…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka