Najava utakmice (Slavia Prag): Povratak pobjedama

Najava utakmice (Slavia Prag): Povratak pobjedama
18 travnja 09:41 2019

S početkom u 21.00 h igramo uzvratnu utakmicu četvrtfinala EL protiv češke Slavie. Prijenos bi trebao biti na Arena Sport 1.

O samoj utakmici je teško nešto suvislo napisati jer svaki put kad bi pokušavao upozoriti na kvalitete suparnika koji bi kao mogli nešto pružiti na The Bridgeu dogodilo bi se upravo suprotno. Slavia je krasna šansa za lagani prolazak u polufinale u kojem onda neće više biti tako lagano. Unatoč nekim značajnijim imenima u sastavu ( Stoch, Škoda), ali opet daleko od naše razine, sve osim naše lagane potvrde prolaska bila bi velika senzacija.

Sarri na raspolaganju nema Ampadua i Rudigera, a vrlo vjerojatno će i odmarati standardne igrače koje nema potrebu slati na teren prije utakmice s Burnleyjem. Ovo natjecanje je i tako odlično poslužilo Giroudu i CHO-u da pokažu raskoš svoga pucačkog, a Willianu dodavačkog arsenala.

Očekivani sastav: Kepa- Alonso-Luiz-Christensen-Zappacosta- Kovačić-Cheek-Barkley-Willian-Giroud-CHOHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Tarle

Odrastao podno Promine, s trenutnim prebivalištem u Splitu. Jedina plava koju priznaje je ona na dresu Chelseaja i DOŠK-a iz Drniša, a jedini nogometni bog za njega je Frank Lampard. Čvrsto je na zemlji, realan i objektivan osim kada razmišlja o trenerskom pozivu. S obzirom na propalu karijeru nogometaša smatra da mu se negdje mora vratiti, pa sad... Besprijekoran taktičar o kojoj god se igri radilo, pobjeda je imperativ!

Vidi Više Članaka