Chelsea FC 4-3 Slavia Prag SK | KRAJ

Chelsea FC 4-3 Slavia Prag SK | KRAJ
18 travnja 22:49 2019

Kako je samo započeo Chelsea. U prvih 10 minuta Pedro i Giroud su jedan drugome asistirali, a onda je Pedrov udarac skrenut za treći gol već u 17. minuti… Slavia je malo kasnije nakratko smanjila rezultat da bi Pedro svojim drugim golom ponovno vratio na +3.

Činilo se tako lepršavo i jednostavno… I onda je krenulo drugo poluvrijeme. Već nam je neko vrijeme početak drugog poluvremena kritičan period, a to se u ovoj utakmici ponovilo. Brzinski su primljena dva gola i sav elan i dobar osjećaj prvog poluvremena je nestao…

… Srećom, protivniku su za prolaz nedostajala još dva gola što je za njih ipak bilo previše tako da smo se (ne)uredno plasirali u polufinale Europske lige.

  • Olivier Giroud je nakon manje stanke povećao svoj golgeterski konto u Europskoj ligi. Sada je na izvrsnih 10 golova, 2 više od Luke Jovića koji mu je jedini blizu, a da je još uvijek u natjecanju.
  • Koliko smo mi samo golova primili početkom drugog poluvremena?! Ovo je već za opsežnu (mentalnu) analizu…
  • Hazard je izašao prvi da ga se odmori, a brzo nakon njega i Barkley, nadajmo se ne iz istog razloga. Ušli su Willian i Jorginho.
  • Krajem utakmice je izašao i Pedro, zamjenio ga je Hudson-Odoi.
  • U polufinalu nas čeka Rebićev Eintracht koji je upravo izbacio Dinamovog krvnika, Benficu. Prva utakmice se igra 2. svibnja, a uzvrat 9. svibnja.
  • Next up – Burnley (H) u ponedjeljak.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan, -2 = vrlo loš, -1 = loš, 0 = ni dobar ni loš, 1 = dobar, 2 = vrlo dobar / odličan, 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka