Slavia Prag SK 0-1 Chelsea FC | KRAJ

Slavia Prag SK 0-1 Chelsea FC | KRAJ
11 travnja 22:51 2019

Vrlo loše odigrana utakmica koja je podsjetila na najmračnije razdoblje “Sarriballa” – a nije ni čudo, budući da su većina ovih igrača donedavno svi slovili za prvotimce. Ipak, u zadnjim minutama ukazao se antijunak Marcos Alonso i odličnu asistenciju Williana pospremio za minimalnu pobjedu.

No, jedno je sigurno – ova momčad Slavije bit će tvrd orah i ne smijemo biti preležerni, čak ni s prvom momčadi.

  • Sarri je napravio čak sedam promjena u odnosu na sastav koji je pobijedio West Ham, a to se uvelike odrazilo na igru, nismo bili ni približno dobri kao u zadnjih par tjedana.
  • Hazard je morao ući već u 60′ minuti da momčad počne ličiti na nešto, kao i Kante u 68′.
  • Nadam se da će ova utakmica, ako ništa, poslužiti Sarriju kao još jedna potvrda koliko su igrači koji su danas igrali inferiorni.
  • Domaćini su bili vrlo organizirani i puni želje te nisu uopće izgledali kao inferiorna momčad. Kepa je u više navrata spašavao svoja vrata.
  • U 75′ ušla je i zadnja napadačka uzdanica, Ruben Loftus-Cheek.
  • Udarci u okvir: Slavia 3 – Chelsea 2.
  • Loša igra, ali jako dobar rezultat, uzevši sve u obzir. Najbitnije je da imamo sve u svojim rukama pred uzvrat.
  • U nedjelju nas čeka veliki derbi protiv Liverpoola – nadam se kako odsustvo CHO-a i RLC-a iz prve postave znači da će započeti tada!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan, -2 = vrlo loš, -1 = loš, 0 = ni dobar ni loš, 1 = dobar, 2 = vrlo dobar / odličan, 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka