Najava utakmice: Newcastle United FC – Chelsea FC

Najava utakmice: Newcastle United FC – Chelsea FC
13 svibnja 09:57 2018

2% – tolika nam je šansa za plasman u Ligu prvaka.

Pobjeda protiv Liverpoola praktički je poništena remijem protiv Huddersfielda i sada imamo samo teoretske šanse za 4. mjesto. Poraz Liverpoola i naša pobjeda su jedini uvjeti.
Problem je što mi igramo protiv Newcastlea u gostima gdje smo u zadnjih 6 utakmica pobijedili samo jednom, a oni protiv Brightona koji je osigurao ostanak u ligi i nema se za što boriti.

Novih ozljeda i suspenzija nema, ali Conte će vjerojatno vratiti u momčad one koji su igrali u pobjedi protiv Liverpoola, a odmarali protiv Huddersfielda.

Što reći? Vjerojatno zadnja utakmica u Premier ligi za Antonija Contea, zadnja slamčica nade za plasman u Ligu prvaka. Možda će pomoći što smo ove sezone već pobijedili današnje protivnike 3-1.

16:00 – nema TV prijenosa

COYB!

 

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka