Cardiff City F.C. 1-2 Chelsea FC | OCJENE

Cardiff City F.C. 1-2 Chelsea FC | OCJENE
02 travnja 12:22 2019

Ovo ne samo da je bila pobjeda s najnižom prosječnom ocjenom (-0.34) nego i jedina negativno ocijenjena pobjeda ove sezone. Što drugo očekivati od utakmice protiv kandidata za ispadanje iz lige u kojoj stvoriš svega par prilika, gubiš do pred kraj utakmice, i onda nekako preokreneš uz ogromnu pomoć sudaca?

Ipak, jedan igrač je za to i nagrađen. Ruben Loftus-Cheek ušao je u igru da zabije i u tome i uspio. Pobjednički gol u 90+1′ minuti svakako zaslužuje dobru ocjenu. Ovo mu je već peta CheCro titula za igrača utakmice.

Iza njega je još jedna zamjena, Eden Hazard, kojeg je Sarri riskantno odlučio odmoriti, a na trećem mjestu strijelac prvog, neregularnog gola, kapetan Azpilicueta.

Još samo četvero igrača ima pozitivnu ocjenu, iako nemam niti jedne rečenice za ijednog – Kepa, Giroud, Willian i Luiz.

Preostala sedmorica negativno je ocijenjena, pa čak i uvijek dobri Rüdiger koji se ovog puta sretno spasio crvenog kartona netom nakon našeg izjednačujućeg gola.

Pedro je bio znatno lošiji od Williana pa je on bio rano zamijenjen kada je Hazard trebao ući, a ocjena mu se nalazi u sendviču između Kovačića i Barkleyja, dvojca za kojeg smo navikli da se međusobno zamjenjuje, a ovog puta su obojica(!) odigrali rijetkih potpunih 90 minuta… I to loše.

Ispod -1 stari znanci, Jorginho i Alonso, koje je ovaj puta (u negativnom smislu) pretekao Higuaín. Ovo mu je prva utakmica od dolaska koju je završio na dnu ocjena. Zaista, nije ga bilo cijelu utakmicu…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka