Najava utakmice (Malmö): Potvrda prolaska i uvertira za City

Najava utakmice (Malmö): Potvrda prolaska i uvertira za City
21 veljače 15:34 2019

Večeras u 21.00 h igramo uzvratnu utakmicu 1/ 16 finala Europske lige. Prijenos je na Arena Sport 1.

Malmö nam stiže na Stamford Bridge nakon što smo ih u Švedskoj zasluženo pobijedili sa, na kraju mršavih 1: 2. Da smo u barem malo boljem psihološkom momentu ovo večeras bi bilo najavljeno kao odrađivanje posla, a ovako…

Imamo dosta problema s ozljedama koje nam remete pripremu za ovu utakmicu, ali i onu vrlo bitnu u nedjelju. Kepa ima problema s butnim mišićem i večeras ga sigurno neće biti u sastavu, a vrlo je upitan i za City. Isto tako, pod upitnikom su Cahill, RLC, Pedro i Zappacosta.

Bilo bi jako dobro pružiti konačno priliku ovima što zapravo i zaslužuju igrati, kao što su Hudson- Odoi i Emerson. Ne zbog toga što su oni posebno dobri već zbog činjenice da Willian i Alonso koji igraju na njihovim pozicijama u najmanju ruku moraju malo vremena provesti na klupi, pa dobro razmisliti o svojim nastupima.

Šveđani nemaju što izgubiti večeras, a mogu se predstaviti u lijepom svijetlu ako pruže dobar otpor. Njihov veliki problem u prvoj utakmici je bio taj što su u tom trenutku bili van ritma natjecanja, a u međuvremenu su odradili još jednu utakmicu, onu u domaćem kup natjecanju. Vrlo vjerojatno će u ovoj uzvratnoj utakmici biti još bolji i precizniji, a koliko će im to donijeti ovisi ponajviše o Chelseaju.

Europska liga je natjecanje u kojem smo pokazali najviše konstante u izvedbi do sad, pa bi bilo jako lijepo ne pokvariti dojam koji smo do sada stekli.

Mogući sastav: Caballero- Emerson, Christensen, Rudiger, Azpi- Kovačić, Jorginho, Kante- Hazard, Higuain, OdoiHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Tarle

Odrastao podno Promine, s trenutnim prebivalištem u Splitu. Jedina plava koju priznaje je ona na dresu Chelseaja i DOŠK-a iz Drniša, a jedini nogometni bog za njega je Frank Lampard. Čvrsto je na zemlji, realan i objektivan osim kada razmišlja o trenerskom pozivu. S obzirom na propalu karijeru nogometaša smatra da mu se negdje mora vratiti, pa sad... Besprijekoran taktičar o kojoj god se igri radilo, pobjeda je imperativ!

Vidi Više Članaka