Chelsea FC 5-0 Huddersfield FC | KRAJ

Chelsea FC 5-0 Huddersfield FC | KRAJ
02 veljače 18:29 2019

Napokon smo zabili više do jednog pogotka i pobijedili u ligi. Iako se radi o fenjerašu, ova pobjeda će odlično pomoći moralu momčadi, ali naravno da ona nije mjerilo.

Najbolje od svega, zabio je Gonzalo Higuain i tako otvorio svoj račun u klubu, long may it continue

  • Higuainu je ovo 37. pogodak iz 37 utakmica pod Sarrijem.
  • Hazardu se danas dalo igrati, a svi znamo kakav je kad ima svoj dan.
  • Čini se kako Sarri eksperimentira s Kovačićem na zadnjem veznom kao zamjenom. Kova sigurno ima kvaliteta za to odigrati, a još je bolji u obrani, nadam se da će uspjeti, a mjesto prednjeg veznog zauzeti RLC.
  • Alonso se činio frustriran i da mu ne ide baš. Sarri je očito na 50-50 koji mu je bolji i pitanje je što će biti s igračem kojeg su mnogi smatrali zvijezdom te je potpisao novi ugovor.
  • Kako je lijep osjećaj kad ne strepimo do zadnje sekunde o tome hoćemo li pobijediti ili ne.
  • Iako je momčad zabila pet pogodaka, bit će zanimljivo čuti što će Sarri reći je li zadovoljan igrom i je li to bila “njegova” igra, ili smo pobijedili na individualnu kvalitetu.
  • Bilo kako bilo, trebamo uzeti ono pozitivno iz utakmice i graditi dalje, a pogotovo ohrabruje to što je Higuaina krenulo, samo naprijed!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka