Bournemouth FC 4-0 Chelsea FC | OCJENE

Bournemouth FC 4-0 Chelsea FC | OCJENE
01 veljače 02:24 2019

Chelsea je upravo doživio najgori poraz od pamtivijeka. Shodno tome, ocjene su crvene kao i Sarrijevo lice u svlačionici nakon utakmice… Navodno je igrače 45 minuta držao zaključane u njoj.

Oboren je cijeli niz negativnih rekorda pa ćemo ih nabrojati, dok individualne performanse igrača nema puno smisla komentirati – Ukratko, svi su bili loši.

  • Najniža prosječna ocjena ekipe (-1.28) – Za ovo sam uvjeren da će dugo, dugo ostati rekord. Ne gubi se često 4-0 od male momčadi. Nadam se. *gulp*
  • Najniža individualna ocjena – David Luiz (-2.54). Dugo je držao isti rekord nastupom u (prvom) porazu protiv Spursa, pa mu ga je Alonso preoteo prije 2 tjedna protiv Arsenala… I onda je Luiz rekao ”E, nećeš”.
  • Prvi put da su SVI igrači negativno ocijenjeni. Protiv Arsenala smo imali jednog pozitivnog, Kepu, ali to ovog puta nije mogao ponoviti obzirom na poker u svojoj mreži.
  • Najniže ocijenjeni i prvi negativno ocijenjeni CheCro igrač utakmice – Gonzalo Higuaín (-0.44), u svom prvom ligaškom nastupu. Bio je definitivno najmanje loš od svih igrača, a i nije bio na terenu kada se pravi potop događao.

Marcos Alonso i Callum Hudson-Odoi mora da su presretni što u ovome nisu sudjelovali. Svima drugima je ukupna ocjena drastično pala nakon ovog cirkusa… Zasluženo.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka