Arsenal FC 2-0 Chelsea FC | OCJENE

Arsenal FC 2-0 Chelsea FC | OCJENE
23 siječnja 03:48 2019

Nema se puno toga za komentirati o ovoj utakmici. Ni 3 dana nisu isprala gorak okus ovog poraza. Ocjene sve govore:

Jedan jedini igrač dobio je pozitivnu ocjenu. Kepa je, iako ne bez krivice za prvi gol Arsenala, po čak šesti put ove sezone CheCro igrač utakmice, što dosta govori o samoj sezoni… Njegovih 0.90 također je i najniža ocjena nekog igrača utakmice do sada.

Svi drugi igrači, njih 13, nalazi se ispod nule. To je apsolutni negativni rekord, debelo nadmašivši dosadašnjih 8 s utakmice protiv Wolvesa. Ukupna ocjena je ledenih -0.82, što je također, naravno, rekord.

Ipak, nakon Kepe, skoro svi igrači osim dvojice smjestili su se u ne-pretjerano-lošem rasponu od 0 do -1. Na ‘vrhu’ je Hudson-Odoi koji u svojih 10ak minuta nije mogao učiniti puno toga lošega, a prate ga vječno najmanje loši Rüdiger i Kanté, a još je tu i od nedavno preporođeni David Luiz.

Slijede druge dvije zamjene, Barkley i Giroud, a nakon njih su uobičajeno neefektivni Azpilicueta i Kovačić.

Oko vrlo loših -1 nalaze ‘tri mala’, odnosno naš napadački trojac WillianHazardPedro, koji je bio potpuno indisponiran u ovoj utakmici i najvjerojatnije glavna meta Sarrijevih optužbi za nemogućnost motivacije.

I na samom dnu, sada već uobičajeni dvojac, Jorginho i Alonso. Brazilskog Talijana je Aaron Ramsey uspješno ugušio i sada se pridružio neslavnoj ekipi kao četvrti igrač koji je postigao ocjenu ispod groznih -2… A još debelo ispod, na nestvarno niskih -2.46(!) nalazi se Marcos Alonso, čime je novi negativni rekorder sezone (naslijedivši Luiza i njegov -2.26 nastup u prvom porazu protiv Spursa) i ujedno prvi igrač kojemu je uspjelo po drugi put postići ocjenu ispod -2. Ovo mu je osma negativna ocjena za redom u čemu je također rekorder (nadmašivši čak i Moratu!).Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka