Najava utakmice (Newcastle): Falit Cesc nam…

Najava utakmice (Newcastle): Falit Cesc nam…
12 siječnja 15:35 2019

Prva noga protiv Spursa nije prošla kako smo htjeli i zaslužili, ali zato nam sad dolazi Newcastle i ne možemo si priuštiti ne uzeti tri boda.

         18:30 – Sportklub 1

Kada smo ranije ove sezone išli u goste Newcastleu, dramatičnim autogolom Yedlina smo izvukli pobjedu od 2-1, iako smo imali velikih 81% posjeda. Zadnjih 6 puta smo ih pobijedili na domaćem terenu, a ne vidim zašto ne bismo to povećali na 7 nakon današnje utakmice.

Nismo zabili gola u zadnje dvije domaće premierligaške utakmice što bi gospodinu Sarriju trebao biti veliki alarm da nešto ozbiljno nije u redu sa našim momcima i njihovom sposobnošću da zabiju gol. Uzimajući u obzir da smo mi četvrti na tablici, a oni petnaesti, bilo bi uistinu zabrinjavajuće da im ne zabijemo par golova i uzmemo pobjedu. Činjenica da su izgubili zadnjih devet gostovanja protiv “top-six” to samo potvrđuje.

Deset smo bodova ispod Liverpoola, a tri iznad Arsenala, a budući da je do kraja sezone još 17 kola, sve visi u zraku i ne smijemo gubiti bodove na ovakvim utakmicama. Hazard je u pet tekmi protiv njih na Bridgeu zabio šest golova, pa me ne bi čudilo da tu statistiku danas poboljša.

Zbog ozljeda će nam faliti Morata i RLC, a i ovo će nam biti prva tekma bez Fabregasa nakon njegovog odlaska, koji me brine zbog dubine naše klupe. Newcastleu nedostaju Shelvey, Dummet, Darlow zbog ozljeda, Muto i Ki koji su na međunarodnoj dužnosti te naš Kenedy, koji ne smije igrati protiv nas.

Predviđam sljedeću postavu:

Kepa
Azpi-Toni-Luiz-Alonso
Kante-Jorginho-Kovačić
Pedro-Hazard-Willian

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka