SLUŽBENO: Azpilicueta potpisao novi ugovor!

SLUŽBENO: Azpilicueta potpisao novi ugovor!
04 prosinca 11:50 2018

Nakon Kantea, i Cesar Azpilicueta je potpisao novi ugovor.

Naš kapetan produžio je svoj boravak na Stamford Bridgeu za najmanje 4 godine, do 2022. A dobio je i malu povišicu od 30 tisuća funti, pa mu je sada plaća 150 000 funti tjedno.

“Jako samo sretan što sam produžio svoj boravak u Chelseaju. Otkad sam došao osjećam radost i odgovornost igranja za ovaj klub, ove navijače, i svaki put kada izađem na teren, pokušavam dati sve od sebe. Nadam se da će biti još puno lijepih trenutaka i da ćemo zadržati Chelsea tamo gdje pripada,” rekao je Dave prilikom potpisivanja ugovora.

S ovim ugovorom, Dave će ukupno na Stamford Bridgeu biti 10 godina, a teško je i zamisliti momčad bez njega, na kojoj god poziciji igrao. Sjetimo se one povijesne izjave Josea Mourinha: “Da imam 11 Azpilicueta, osvojio bih Ligu prvaka.”

Lijepo je vidjeti da klub obnavlja ugovore najbitnijih igrača, a bilo bi još ljepše da tako nastave i konačno nam olakšaju brige oko našeg najboljeg igrača.

 

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka