Najava utakmice (Fulham): Nakon 4 godine…

Najava utakmice (Fulham): Nakon 4 godine…
02 prosinca 11:41 2018

Nakon prvog poraza u sezoni koji nam je dodijelio Tottenham, okrećemo se još jednom gradskom rivalu. Zapadnolondonski derbi između Chelseaja i Fulhama će započeti drugi dan 14. kola prve engleske lige u kojem su sve tri tekme derbiji.

                                              13:00 – Sportklub 1

Zadnji put kad smo igrali protiv Fulhama je bilo davne 2014. kada smo ih pobijedili u gostima 3-1. Sva tri gola je zabio njihov sadašnji igrač Andre Schürrle pa se nadajmo da je u međuvremenu zaboravio kako se to radi.

Fulham je izgubio 7 od zadnjih 8 tekmi, a osmu su pobijedili pod novim vodstvom dobro nam poznatoga Claudia Ranierija. Mi smo pobijedili 6 od zadnjih 8 tekmi, među kojima su bili remi protiv Evertona i gubitak protiv Spursa. U četvrtak smo sa uvjerljivih 4:0 savladali grčki PAOK i odmorili sve ključne igrače tako da bi svi trebali biti spremni za današnji okršaj.

Hazard bi trebao biti dostupan nakon neke ozljede gležnja, ali zato Giroud možda neće biti također zbog problema sa gležnjem što bi nam mogao biti veliki nedostatak budući da je zabio dva gola PAOK-u.

Idući gol koji zabijemo na Stamford Bridgeu će nam biti tisućiti domaći gol u Premier ligi.

Predviđam sljedeću postavu:

Kepa
Azpi-Toni-Luiz-Alonso
Kante-Jorginho-Barkley
Willian-Morata-Eden

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka