Najava utakmice (Everton): Plavi protiv… plavih?

Najava utakmice (Everton): Plavi protiv… plavih?
11 studenoga 13:43 2018

U četvrtak smo golom Girouda osigurali proljeće u Europi, kao i Dinamo (čestitke fellow Blues). S druge strane Everton je uvjerljivo pobijedio moćni klub Gor Mahia iz Kenije s čak 4:0. To im je dalo veliki ego boost jer ipak je to Gor Mahia.

                                                 15:15 – Sportklub 3

Svi se nadamo reprizi domaće tekme protiv Evertona prije skoro točno dvije godine gdje smo im dali petardu i ako uzmemo u obzir činjenicu da su nas na Bridgeu zadnji put pobijedili davne ’94., mislim da nam ova tekma ne bi trebala predstavljati veće tegobe. Unatoč tome što Everton ove sezone ima samo jednu pobjedu u gostima (protiv Leicestera) trebamo biti oprezni jer su pobijedili zadnje četiri od pet tekmi u ligi, s jedinim porazom od Uniteda. U početku sezone su bili nesigurni, ali su sada na uzlaznoj putanji i ne smijemo im dopustiti da nam uskrate bodove u našem dvorištu.

Ove godine je naš Zouma odličan za Everton, a protiv nas ne može igrati i to bi trebala biti prednost za nas jer je njihova obrana ono što se iskazivalo zadnjih nekoliko utakmica. Također je važan faktor (ako ne najvažniji) Richarlison, za kojeg se još ne zna hoće li igrati.  Naš Eden je priznao da počinje osjećati to što ga tuku i naguravaju u svakoj tekmi, ali mislim da se on neće dati lako obeshrabriti da ide u duele i driblove. Barkley će igrati protiv svog bivšeg kluba i nadajmo se da se neće suzdržavati.

Uzimajući u obzir postavu i zamjene u četvrtak, predviđam sljedeći lineup:

Kepa
Azpi-Toni-Luiz-Alonso
Kante-Jorginho-Kova
Willian-Morata-Eden

Idem igrati Fifu 19 prije tekme da skupim dovoljno bodova za WL, dodajte me na Originu (TheEditorr) ako ste za partiju.

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka