Najava utakmice (Burnley): Keep the fire burning

Najava utakmice (Burnley): Keep the fire burning
28 listopada 07:39 2018

Momčad sigurno ima puno samopouzdanja nakon lijepe pobjede u Europskoj ligi, taj momentum bi trebalo iskoristit i na Turf Mooru.

14:30 – nema prijenosa

Sarri je napravio veliku rotaciju protiv BATE-a, pa se očekuje da će se vratiti na standardnu postavu protiv Burnleya. Ja mislim da bi ipak mogao napraviti manju rotaciju s obzirom na odličnu igru nekih igrača. Azpilicueta i Rüdiger bi se trbali vratiti, dok bi Luiz i Alonso mogli dobiti još jednu utakmicu odmora jer su Christensen i Emerson su pokazali da zaslužuju priliku, a ova utakmica je savršena prilika za to. U sredini će se vratiti Jorginho i Kante, a i dalje ostaje dilema hoće li započeti Barkley ili Kovačić. Ovaj put bi mogao priliku od prve mogao dobiti Barkley, Kovačiću bi dobro došlo malo odmora. Eden Hazard je pokupio više udaraca protiv Uniteda, Sarri je rekao da ima manju ozljedu leđa, pa bi i on trebao odmoriti još barem ovu utakmicu, tako da će u napadu započeti Willian, Pedro i Giroud.

Kepa; Azpi – Rudiger – Christensen – Emerson; Jorginho – Kante – Barkley; Willian – Giroud – Pedro

Burnley još nije pobijedio Chelsea na Turf Mooru u Premier ligi, a u zadnjoj utakmici su izgubili od Manchester Cityja 5-0. Chelsea je definitivno veliki favorit i mislim da ne bi trebalo biti iznenađenja po pitanju pobjednika ove utakmice. Idemo po pobjedu!

 

No Fields Found.
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka