Chelsea FC 3-1 FK BATE Borisov (Kraj)

Chelsea FC 3-1 FK BATE Borisov (Kraj)
25 listopada 22:50 2018

Chelsea je u prvih 9 minuta zabio 2 gola i već tada riješio utakmicu. Ostatak je više podsjećao na nekakvu trening utakmicu nego europsko natjecanje, ali, upravo to je ono što treba većini startera večerašnje utakmice obzirom da su to, naravno, mahom igrači druge postave. Tu priliku su, može se slobodno reći, dobro iskoristili.

Nesumnjivo ju je najviše iskoristio strijelac sva 3 gola, Ruben Loftus-Cheek. Prvim hattrickom karijere sigurno je zadao dodatne glavobolje Sarriju koji ju je ionako imao s dilemom Kovačić-Barkley. E, pa sada ima trilemu. Zanimljivo je da je sva 3 gola zabio prvim dodirom. Prvi nakon jednog ubacivanja Zappacoste, drugi nakon kornera te treći iz daljine nakon Pedrovog neuspjelog prodora.

Pri kraju utakmice je BATE zabio nakon prekida, ali se odbijam oko toga uopće nervirati. Neka su.

  • Napokon malo više od jednog gola u utakmicama protiv ‘fenjeraša’ iz Europske lige… Ipak, opet bizarno niska razlika u odnosu na stanje na terenu. Nikako se riješiti tog problema efikasnosti.
  • Girouda stvarno neće gol. Stvarno.
  • Willian i Fabregas su danas promašili upadljivo puno laganih dodavanja, pogotovo u prvom poluvremenu.
  • Zappa izvrstan u napadu! U obrani posla nije bilo.
  • S druge strane Emerson podjednako impresivan sa svojih par seksi poteza.
  • Kovačić se igrao s protivnicima kao nekakvim amaterima iz 3. županijske lige… A svejedno je imao nekoliko situacija gdje je trebao bolje odigrati.
  • Vidjeli smo i Calluma Hudson-Odoija napokon! Po prvi puta nakon utakmice protiv Cityja u Community Shieldu. Osim njega ušli su Kante i Moses.
  • Je li Mosesu ovaj ulazak u sredinu i šut lijevom po podu ikada upalio?
  • Vidi je u drugoj utakmici ove skupine pobjedio PAOK u gostima što znači da sva 3 naša protivnika imaju po 3 boda, a to znači da još nismo matematički osigurali prolaz u drugi krug. To, pak, hoćemo pobjedom u idućoj utakmici protiv istog protivnika, samo u gostima.
  • Prije toga, slijedi nam nekoliko utakmica, a prva od njih je – Burnley (A) u nedjelju.

3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka