Hvala ti na svemu, kapetane!

Hvala ti na svemu, kapetane!
08 listopada 18:15 2018

John Terry je najavio kraj svoje igračke karijere.

Mislim da nije potrebno pisati što je sve ostvario tijekom karijere, svatko zna tko je veliki John Terry. Kapetan, vođa, legenda!

Na Instagramu je objavio poruku svim navijačima: “Nakon 23 nevjerojatne godine kao nogometaš, odlučio sam da je sada pravo vrijeme za kraj moje igračke karijere. Mnogim ljudima trebam zahvaliti.  Svojoj ženi Toni i našoj djeci Georgie i Summer, što su mi bili oslonac kroz cijelu karijeru – nisam ovo mogao ostvariti bez vas, volim vas svim srcem.”

“Zahvaljujem svojim roditeljima, Sue i Tedu, za sve što su žrtvovali za mene kao dječaka, davši mi najbolju priliku da ispunim svoj san i postanem profesionalni nogometaš. Mom bratu, Paulu, za pomoć i savjete kroz moju karijeru – i cijeloj svojo obitelji i prijateljima za veliku podršku.”

“Kao 14-godišnjak sam donio najbolju i najveću odluku: potpisati za Chelsea FC. Riječi nikada neće biti dovoljne za opisati koliko mi svatko u klubu znači, a posebno navijači. Od početka su mi pokazali potpunu podršku, na terenu i izvan njega, i s njima imam jaku vezu.”

“Ostvarili smo tako puno lijepih uspomena zajedno i ne bih uspio bez vas. Za mene, vi ste najbolji navijači na svijetu. Nadam se da ste svi ponosni na mene što sam nosio dres i kapetansku traku.”

Hvala ti za mnoge lijepe uspomene, kapetane!

Želimo ti puno uspijeha u trenerskoj karijeri.

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka