PAOK FC 0-1 Chelsea FC (Poluvrijeme)

PAOK FC 0-1 Chelsea FC (Poluvrijeme)
20 rujna 19:32 2018

Iznenadio nas je Maurizio Sarri vrlo snažnim početnim sastavom sačinjenim od čak 6 prvotimaca – 8, ako računamo Moratu i Williana. Istovremeno, mladići Ampadu i Callum Hudson-Odoi nisu niti na klupi, iako su otputovali u Grčku.

Za sada bi se moglo reći da je Sarri krivo procjenio. PAOK je smiješno bezopasan, ne mogu doći do lopte, a dopustili su puno prilika… Prilika koje bi rezultirale s puno više od jednog gola da u napadu igra netko iole sposobniji od Morate.

  • Willian je toliko dobar igrač da je prava šteta što je sličniji Hazardu nego Pedru pa je njegova uloga u prvoj momčadi već zauzeta…
  • Kepa treba nastaviti vježbati ispucavanja. I hvatanja.
  • Barkley je od igrača koji nisu inače prvotimci najviše pokazao. Gol je pao kada se zatrčao s loptom prema obrani i u pravom momentu poslao odmjerenu loptu Willianu stavivši ga u stopostotnu priliku koju ovaj nije mogao promašiti – iako se, sudeći po kvaliteti udarca, podosta potrudio.
  • Od Christensena i Zappacoste nismo vidjeli puno, što je i dobro od braniča u utakmicama s 75% posjeda. Imaju do kraja utakmice da nastave sa sigurnom igrom i probaju se nametnuti.
  • Kakav pas Alonsa za Pedra! Šteta.

Realno, Chelsea igra dobro i dominatno, ali to sve treba bolje pretočiti u rezultat.

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka