Chelsea FC 0 – 0 Bournemouth AFC (Poluvrijeme)

Chelsea FC 0 – 0 Bournemouth AFC (Poluvrijeme)
01 rujna 16:47 2018

Utakmica koja dosta podsjeća na onu prethodnu, samo ovoga puta protivnik nije bilo toliko prljav i sudac (za sad) nije diktirao tempo susreta.

  • Opet više od ¾ posjeda, opet puno kombinatorike i opet neprobojni bunker koji nas izgleda sad očekuje gdje god da dođemo.
  • Vrlo aktivni Willian i sve hrabriji Mateo Kovačić – onaj proboj kroz sredinu oko 35. minute upravo je ono što očekujemo od njega. Ipak, uz manjak paljbe u vrhu naše formacije, Pedro bi svakako trebao ući u drugome dijelu.
  • Hazarda su dobro pokrivali, ali ipak na kraju mu falilo samo malo sreće – asistirao je Luizu koji pogađa stativu iz daljine.
  • Obrana bez pravog posla, čini se kako postaju uigraniji i sigurniji.

Što zaključiti? Nastaviti ovako dalje, uz puno strpljenja i više koncentracije pred golom protivnika i pogodak će doći!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka