[UDARNE VIJESTI] Nabava ulaznica i organizirana gostovanja: MOL Vidi, PAOK

[UDARNE VIJESTI] Nabava ulaznica i organizirana gostovanja: MOL Vidi, PAOK
31 kolovoza 14:19 2018

Službeno priznata (“GOLD” statusa) Udruga navijača Chelsea FC Hrvatska, kao jedini i isključivi partner Chelsea FC-a u Hrvatskoj i regiji, ovim putem obavještava sve navijače i simpatizere da će nabavljati ulaznice i organizirati zajedničke odlaske na gostujuće utakmice u grupnoj fazi Europske lige protiv MOL Vidi FC-a u Mađarskoj i PAOK FC-a u Grčkoj. 

Sukladno pravilima i uputama koje dobivamo direktno od kluba, kao i pravilima Udruge, kupnja ulaznica i/ili sudjelovanje u organiziranim zajedničkim odlascima bit će dostupni JEDINO i ISKLJUČIVO članovima Udruge.

Informacije o kontigentu dostupnih ulaznica, načinu kupnje, načinu organiziranog odlaska + sve ostalo također će biti dostupne JEDINO i ISKLJUČIVO članovima Udruge u zatvorenoj grupi članova Udruge na facebooku na sljedećem linku: https://www.facebook.com/groups/566348470087995

Pristup grupi moguć je samo uz aktivno članstvo u Udruzi za sezonu ’18./’19.. Učlanjenjenja i dalje traju, stoga ovim putem pozivamo sve zainteresirane u Udrugu čime, uz pristup informacijama o ovim utakmicama, aktivno pomažete našem radu te ostvarujete brojne pogodnosti.

Sve o članstvu u najvećoj Udruzi navijača Chelseaja u ovom dijelu Europe, svim pogodnostima te kako se učlaniti moguće je pročitati ovdje: www.chelseacroatia.com/kako-se-uclaniti

Up the Blues!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Filip Grljević

Vidi Više Članaka