Huddersfield Town FC 0-2 Chelsea FC (Poluvrijeme)

Huddersfield Town FC 0-2 Chelsea FC (Poluvrijeme)
11 kolovoza 16:46 2018

Bilo je ovo relativno tiho poluvrijeme u kojem je Chelsea bez većih problema uspostavio kontrolu nad loptom. Huddersfield ipak nije ekipa koja se u tom aspektu previše trudi.

S druge strane, nije nam taj posjed donio previše prilika. Jednom je Morata promašio cijeli gol kada je bio u zaleđu, drugi put je Willian bio škrt u odličnoj polukontri, a treći put je Kante pomalo sretno zabio nakon izvrsnog Willianovog prodora po lijevoj strani.

  • Je li Willian već godinama pogrešno korišten na desnoj strani? Danas na lijevoj igra izvrsno i pokazuje kako dobro ‘siječe’ prema unutra’.
  • Kepa za sada loše ispucaje iako smo ovih dana mogli pročitati da mu je to forte.
  • Bez lopte ne stojimo dobro i Huddersfield prelako dolazi u zadnju trećinu.
  • Imamo sreće što je ostalo 1-0, pogodili su i stativu nakon jednog prekida…
  • Kako nam je nedostajao Kante!

Jorginho je na samom kraju poluvremena kulerski zabio iz jedanaesterca čime imamo 2 poprilično neočekivana strijelca. Doduše, penal je bio malo neobično dosuđen (na Alonsu), ali nećemo se žaliti…

Idemo po još koji gol!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka