Najava utakmice (Brighton): Guess who’s back…

Najava utakmice (Brighton): Guess who’s back…
14 rujna 15:13 2020

Evo nas natrag! Premier liga se vraća i za završnicu prvog kola nam daje Brighton kao prvog protivnika ove sezone. Protiv njih smo nedavno odigrali prijateljsku utakmicu, a sada se natječemo za prve bodove. Nova sezona, novi igrači, neki novi (stari) klubovi u ligi i ludilo napokon može početi!

21:15 – Sportklub 2

Dečki danas putuju do Amex stadiona gdje će odigrati reprizu prijateljske utakmice od prije dva i nešto tjedna, koja je završila 1-1, gdje smo po prvi put vidjeli Tima Wernera i Hakima Ziyecha u kombinaciji, uz pomoć Hudson-Odoija.

Zadnji put smo od Brightona izgubili davne 2012. u prijateljskoj, kada je Lampard zabio naš jedini pogodak, tako da je to praktički loš san u ovom trenutku. Jedini bod koji su ikada dobili od nas je bio na Novu godinu prošle sezone. Imamo kvalitetu i ne bi trebalo večeras biti problema.

Ovo je treći put da započinjemo sezonu na ponedjeljak, a zadnja dva puta smo osvojili ligu, tako da uzmite novčanike i put kladionica.

Što se tiče momčadi, možemo očekivati Wernera i Havertza, a Ziyech i Chillwell su još uvijek ozlijeđeni dok Silva nije spreman. Kovačića također nećemo vidjeti, ali su zato Pulisic i Azpilicueta spremni.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka