SLUŽBENO: Kovačić i Arrizabalaga potpisali!

SLUŽBENO: Kovačić i Arrizabalaga potpisali!
08 kolovoza 23:38 2018

Chelsea je na posudbu doveo Hrvata, doprvaka svijeta,  Matea Kovačića! Courtois je otišao u suprotnom smjeru te napokon napustio klub, a zamijenio ga je najperspektivniji mladi golman Europe, Kepa Arrizabalaga.

Znate ono kad vam cura (ili dečko) kaže da joj kažete nešto lijepo, a vi odgovorite: „Jorginho – Kante – Kovačić“? Tako se osjećaju vjerujem svi navijači Chelseaja u ovome trenutku. Nakon godina i godina prosječnih transfera, ovo ljeto napokon je ličilo na nešto.

Iako smo izgubili jednog od boljih vratara svijeta, njegov karakter sigurno neće nikome nedostajati, a Kepa Arrizabalaga zasigurno će imati što pokazati. I sam Real Madrid ga je pokušao dovesti na zimu, ali im je očito bio problem dati tolike novce.

Mateo Kovačić je tako došao na jednogodišnju posudbu, vjerojatno bez prava otkupa na kraju, ali ako on bude i dalje htio otići iz Reala, kako će ga spriječiti? Čekamo još formalnosti, liječnički pregled i osobne uvjete. Mladi Kepa totalno suprotno – potpisao je ugovor na čak 7 godina, a Chelsea je iskrcao oko 70 milijuna funti na račun Athletic Bilbaa, što je novi svjetski rekord plaćen za vratara.

Ono što također posebno raduje je činjenica da se oba pojačanja čine po ukusu Sarrija.

Veselimo se, ovo je ono što smo čekali!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka