Chelsea FC 0-2 Manchester City FC (Kraj)

Chelsea FC 0-2 Manchester City FC (Kraj)
05 kolovoza 17:48 2018

Drugo poluvrijeme počelo je jednako loše kao i prvo. City je prijetio, dominirao i zabio (da, opet Aguero), a Chelsea nikako nije uspijevao uspostaviti kontrolu lopte. Ima Sarri još puno posla u Cobhamu, ali treba naglasiti da je ovo ipak bio upravo najteži mogući protivnik za igrati njegov stil igre – Ako City ima loptu, onda mi nemamo, zar ne?

  • Izostalo je poboljšanje kao u prvom poluvremenu… City je nastavio jednako dobro te je bio puno bliže trećem pogotku nego Chelsea prvom – Osim prilike Abrahama na samom kraju, nismo napravili ama baš ništa.
  • Mladi Hudson-Odoi se izgasio u drugom poluvremenu. Šteta što nije zabio u prvom, bio je tako dobar…
  • Koliko smo samo puta vidjeli Moratu da prima loptu u dobroj situaciji te istog trena sve upropaštava svojim prvim dodirom?
  • Čim je City povećao vodstvo u 58. minuti Sarri je povukao logičan potez. Ušli su Drinkwater i Willian umjesto Fabregasa i Hudson-Odoija. Kasnije su im se još pridružili Abraham i Moses. Svi bez učinka.
  • Ma čekaj, dozvoljene su 4 zamjene? Svašta.
  • Jorginho je odigrao još jednu dobru utakmicu, ali zabrinjava što već drugu utakmicu za redom bar jednom gubi loptu u kritičnoj poziciji i omogućava opasnu kontru… Opasnost vezana uz ‘radno mjesto’?
  • Mi smo možda i rekorderi u porazima u Community Shieldu… Ovo je već 3. od zadnja 3 nastupa – i to sve u samo 4 sezone.
  • Ma nema veze, ipak je ovo samo ‘glorified friendly!
  • Iduća utakmica već u utorak kada igramo ‘actual friendly’ protiv Lyona, kao službeni kraj predsezone.

KTBFFH!

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka