Courtois: “Vjerujemo u momčad i trenera”

Courtois: “Vjerujemo u momčad i trenera”
06 veljače 13:54 2018

Nakon jučerašnjeg neugodnog poraza, Thibaut Courtois je izjavio da njegovi suigrači i dalje vjeruju u trenera Antonija Contea čiji je posao upitan nakon niza loših rezultata.

Iako je rekao i nekoliko stvari o jedanaestercu i isključenju Tiemouéa Bakayoka, Belgijac je naglasio da treba ići naprijed prema nečemu boljem.

Ključno je to da on (i svi u momčadi) želi to napraviti pod vodstvom Contea.

“Imali smo nekoliko dobrih utakmica, puno remija i dva poraza. Moramo opet pronaći formu od prije nove godine i nadati se da će biti bolje,” rekao je Belgijac.

“Vjerujemo u njega [Contea] i vjerujemo u momčad. Imamo sva loša rezultata i pokušat ćemo se vratiti, regrupirati i nastaviti. Pokazali smo da se želimo boriti i s igračem manje i to dokazuje da imamo karakter, ali kada tako izgubiš dva puta, nije dobro i postavljaju se pitanja, ali moramo se vratiti treningu s trenerom, trenirati dobro i preokrenuti situaciju.”

“Očito smo razočarani rezultatima iz prošlog tjedna, ali moramo se regrupirati na treningu, podignuti glave i nastaviti marljivo raditi i samo nastaviti što smo dosad radili. Imamo dva loša poraza, ali mi smo momčad zajedno s trenerom, svi se slažu s tim, i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo sljedeći tjedan.”

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka