Conte: “Hazard se vraća!”

Conte: “Hazard se vraća!”
09 rujna 11:31 2017

Gotova je stanka za međunarodne susrete i napokon se vraćamo Premier ligi. Conte je na konferenciji za novinare pohvalio nova pojačanja i otkrio što očekuje od utakmice protiv Leicester Cityja.

“Mislim da je Danny jako dobar igrač, dvije godine je igrao s N’Golom i zajedno su osvojili ligu i svima pokazali kako dobro surađuju.”
“On je vrlo snažan igrač koji nam može pomoći na sredini terena gdje nam trenutno fali netko s njegovim osobinama. Sada mora pronaći najbolju kondiciju za utakmice kako bi mogao pratiti gust raspored naših susreta.”

“Zappacosta je igrao protiv Izraela za Italiju što nam govori da je u odličnoj formi, a ja i on smo surađivali već ranije i bit će mu lakše prilagoditi se našem sustavu.”
“On je dobar mladi igrač koji ima puno mjesta za napredak. Spretan je s loptom i može se brzo priključiti napadu, a zna igrati i na lijevoj i na desnoj strani terena.”

Činjenica da smo potpisali dva nova igrača neće mijenjati naš sustav:
“Želimo nastaviti igrati kao i prošle sezone jer smo prilagodili sustav našim igračima kako bismo iskoristili njihove najveće talente. Sad ćemo isto raditi i s novopridošlim igračima.

Neki igrači su igrali za svoje nacionalne momčadi i moguća je pojava umora u nogama, no dobre vijesti ove stanke su da je Eden Hazard igrao u oba susreta za Belgiju:
“Eden je spreman i igrat će danas!”
“Puno je napredovao i stvarno je dao sve od sebe da se što prije vrati na travnjak. Sada mogu računati na njega ali još nisam siguran koliko će minuta biti na terenu. Kad se igrač vraća s ozljede morate posebno paziti.”

Zatim se okrenuo budućim izazovima u rujnu, počevši s Leicesterom:
“Moramo nastaviti dobro igrati, čeka nas sedam utakmica u 21 danu, a svakoj utakmici prilazimo posebno. Moguće je da nakon jedne utakmice imamo ozljeda ili suspenzija pa moramo mijenjati plan za iduću i slično.”
“Gledao sam Leicesterove utakmice ove sezone i mogu reći da su posebno jaki i koncentrirani. Imaju odlične talente poput Mahreza, Vardyja i Maguirea, te puno iskustva u Morganu i Fuchsu.”

 

 

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Perković

Neslužbeni mozak Udruge, pravi antipod tezi da su Chelseajevi navijači ordinarni imbecili. Obožava Chelsea, a ni Vuco mu nije mrzak. Dok drugi gledaju utakmicu i razbijaju krigle piva o glavu, on vrijedno na Facebooku prenosi događanja s terena vjernom plavom puku. Ljepši spol tvrdi da je on jedan od glavnih razloga zašto im na okupljanjima pogled s televizora bježi negdje drugdje. Na histerični smijeh ostatka redakcije...

Vidi Više Članaka