Transfer nagađanja: Povratak Lukakua i dolazak novih imena?

Transfer nagađanja: Povratak Lukakua i dolazak novih imena?
15 lipnja 20:14 2017

Glasine su sve prisutnije u medijima, a izjava Diega Coste o odlasku iz Chelseaja samo je povećala spekulacije povratka Lukakua na Stamford Bridge.

Lukaku je u prošloj sezoni postigao 25 golova u 37 nastupa odnosno 3 267 minuta provedenih na terenu, što znači da zabija u prosjeku svakih 131 minutu. Podsjetimo, Lukaku je iz Chelseaja otišao za oko 36 milijuna eura, a trenutna tržišna cijena prema Transfermarktu iznosi 50 mil. €.

Ray Wilkins, legenda Chelseaja, smatra da Lukaku nije pravi čovjek za Chelsea jer nitko ne može zamijeniti Drogbu:
“Ako pogledate Chelsea kroz posljednjih nekoliko godina, kad god su bili na vrhu imali su Drogbu. Didier je bio nezamjenjiv jer je bio najbolji u svoje vrijeme, takvo što se više ne može pronaći.”

Pored Lukakua, transfer nagađanja uključuju Bakayoka koji je navodno na izlaznim vratima Monaca, nakon što je Bernardo Silva prvi napustio francuski klub. Marco Verratti je već nekoliko sezona na radaru Chelseaja, a ovih dana je navodno izrazio želju da napusti Paris Saint-Germain.

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Perković

Neslužbeni mozak Udruge, pravi antipod tezi da su Chelseajevi navijači ordinarni imbecili. Obožava Chelsea, a ni Vuco mu nije mrzak. Dok drugi gledaju utakmicu i razbijaju krigle piva o glavu, on vrijedno na Facebooku prenosi događanja s terena vjernom plavom puku. Ljepši spol tvrdi da je on jedan od glavnih razloga zašto im na okupljanjima pogled s televizora bježi negdje drugdje. Na histerični smijeh ostatka redakcije...

Vidi Više Članaka