Conte proglašen trenerom sezone

Conte proglašen trenerom sezone
23 svibnja 13:44 2017

Još jedno priznanje za klub, ali individualno, dodijeljeno je našem treneru Antoniu Conteu. Proglašen je trenerom sezone 2016./17. osvojivši Premier ligu s 93 boda i rekordnih 30 pobjeda.

Ove sezone Conte je osvojio i nagrade kao trener mjeseca i to uzastopno za (listopad, studeni i prosinac) čime je postao prvi trener koji je osvojio tu nagradu 3 mjeseca zaredom.

U teškoj sezoni koja je trebala biti definirana bitkom između najboljih trenera na svijetu, posebno rivala iz Manchestera, Guardiole i Mourinha, Conte ih je uspio pobijediti kroz naporan rad, predanost i neobuzdanu strast uz rub terena.

Ne samo da je vratio klubu pobjednički mentalitet, uspio je stvoriti pozitivnu i obiteljsku atmosferu na i izvan terena.

SVAKA ČAST I SVE POHVALE NAŠEM TRENERU.
ČESTITAMO!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Perković

Neslužbeni mozak Udruge, pravi antipod tezi da su Chelseajevi navijači ordinarni imbecili. Obožava Chelsea, a ni Vuco mu nije mrzak. Dok drugi gledaju utakmicu i razbijaju krigle piva o glavu, on vrijedno na Facebooku prenosi događanja s terena vjernom plavom puku. Ljepši spol tvrdi da je on jedan od glavnih razloga zašto im na okupljanjima pogled s televizora bježi negdje drugdje. Na histerični smijeh ostatka redakcije...

Vidi Više Članaka