John Terry: Bit će se teško oprostiti od Stamford Bridgea u nedjelju

John Terry: Bit će se teško oprostiti od Stamford Bridgea u nedjelju
15 svibnja 11:59 2017

Od junaka do tragičara u samo nekoliko sekundi, kapetan će imati priliku dočekati kraj karijere iz snova.

“Sjajno je što sam večeras mogao zaigrati od prve minute. Bilo nam je važno pobijediti kod kuće, na Stamford Bridgeu.”

“Prvo sam se upisao na listu strijelaca, a odmah nakon toga smo primili pogodak. Vjerujem da u tom trenutku nisam bio omiljen među momcima” :našalio se John Terry.

“Bilo je teško igrati bez obzira na osvojen naslov. Išlo se do kraja u duelima i bila je to teška utakmica. Trener je bio jasan u svlačionici prije utakmice. Moramo pobijediti!”

Na pitanje Garyja Nevillea oko odlaska na kraju sezone Terry je rekao:

“Ne želim biti ‘onaj tip’ igrača kojeg se trener želi riješiti. Ne želim da zbog mene mladi igrači ne mogu napredovati. Iako me ove sezone nije bilo puno na terenu, imao sam priliku učiti od trenera s druge strane terena. Ovo je bilo lijepo iskustvo za mene, pratiti Contea kako radi s igračima i gledati s druge strane kako se stvari odvijaju.”

“Još ne znam što će se dogoditi u budućnosti. Moram sjesti i razgovarati sa svojom obitelji o tome gdje ću dalje nastaviti karijeru, ovdje kod kuće ili negdje vani, još ne znam.”

Trenutno sam koncentriran na sadašnjost, ali moram priznati da dosad nisam osjetio ovakvu dozu iskrenosti, poštivanja i komunikacije od strane trenera. Jasno mi je rekao na početku kakva je situacija i da će igrati samo najspremniji igrači. Bio je iskren i ja to cijenim. Na kraju je najbitnije pobijediti. On je fantastičan i meni će poslužiti kao primjer ako ikada budem trener neke momčadi.”

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Nino Črljenec

Vidi Više Članaka