Antonio Conte: Ovo je važan trenutak za nas i spremni smo za pobjedu

Antonio Conte: Ovo je važan trenutak za nas i spremni smo za pobjedu
12 svibnja 20:02 2017

Na jučerašnjoj press konferenciji Conte je odbacio sve glasine vezane za Italiju i Inter te je kratko i jasno objasnio gdje je njegova budućnost.

“Imam ugovor s Chelseajem još dvije godine. Logično je kada kreneš s radom u jednom klubu, da ga i nastaviš još dugo godina. To je moja želja.”

“Sada je najvažnije da igrači i ja ostanemo koncentrirani.”

“U ovom trenutku nije bitna samo jedna osoba, igrači i ja moramo biti spremni za ovu utakmicu. U ovakvoj situaciji uvijek postoje određene stvari kojima će se pokušati narušiti koncentracija, ali ne smijemo popustiti, ovo je važan trenutak za nas.”

“Kada dosegnete ovu razinu gdje novac može napraviti razliku, shvatite da on nije toliko bitan. Važno je pobijediti i ispisati povijest s klubom u kojem radiš. Naravno, novac je bitan, ali ne toliko.”

“Najvažnije da ostvarimo svoj cilj. Radili smo jako naporno ove sezone i ovo je prilika da pokažemo da se taj rad isplatio.”

Zanimljivo je kako je bivši igrač Juventusa, Alessandro Del Piero upozorio igrače Chelseaja, da Conte neće biti zadovoljan samo sa osvajanjem naslova:

“Poznavajući Contea, odvest će igrače na večeru. Na toj večeri će im reći; ‘Dečki, iduće godine će biti još teže. Uživajte u ovom, ali zapamtite da moramo osvojiti još više.'”

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Nino Črljenec

Vidi Više Članaka