Chelsea FC 2:2 Burnley FC| KRAJ

Chelsea FC 2:2 Burnley FC| KRAJ
30 ožujka 18:00 2024

Prvo poluvrijeme smo proveli uglavnom na polovici Burnleyja uz nekoliko pokušaja gostiju, ali niti jedan nije ozbiljnije zabrinuo Petrovića. Mi smo imali puno velikih prilika, propuštali su ih listom, Jackson, Palmer, Gallagher, Mudrik, Gusto, ali zahvaljujući ponajprije sucu koji je sudio jedan dvojben jedanesterac otišli smo ipak na odmor s minimalnom prednošću.

Ne možemo se opustiti ni s golom i igračem prednosti, odmah na početku nastavka Cullen iz ničega puca iz koljena i pogađa nevjerojatno precizno za izjednačenje Burnelyja.

Ubacivali smo u sve veću brzinu nakon toga, preuzimali sve više rizika, stvarali prilike, ali do gola dugo nismo mogli. On je konačno stigao u 78. minuti. Opet je strijelac Cole Palmer, a osporavani Sterling je udijelio jednu od najljepših asistencija ove sezone kada je petom izbacio kompletnu obranu Burnleyja i gurnuo Palmera u matnu situaciju.

Nažalost ne možemo zadržati prednost, iz kornera O’shea puca glavom, a Petrović ne može obraniti naizgled lagan udarac i opet je nerješeno. Muko moja. Nakon toga smo opet imali prilika, ali imao ih je i Burnley i ostalo je 2:2 za dva prosuta boda na Bridgeu.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičanHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Franculić

Vidi Više Članaka