Luton Town FC 2-3 Chelsea FC | OCJENE

Luton Town FC 2-3 Chelsea FC | OCJENE
01 siječnja 11:42 2024

Završili smo godinu na dobrome. Najgoru godinu u novijoj povijesti kluba. Ne ponovila se.

Za dobar kraj zaslužan je primarno naš uvjerljivo najbolji igrač ove sezone, Cole Palmer (2.85). Zabio je 2 gola i asistirao 1 Noniju Maduekeu (1.90) kojemu je ovo druga utakmica za redom na listi strijelaca.

Bilo je to ugodnih 3-0 dok nismo dopustili Lutonu da se pretvori u Barcelonu 2010/11. Prečudno je to napisati, ali pravo je čudo što smo otišli s 3 boda. Domaćin nam je u zadnjih 15 minuta zabio 2 gola, a spasili su nas VAR, dvaput greda te dvaput Đorđe Petrović (1.75). Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Đole zadržati svoje mjesto ekipi kada se s ozljede vrati Sánchez, što bi trebalo biti uskoro.

Od ostalih, vrijedi spomenuti još par zamjetnih minuta Alfieja Gilchrista (1.08), takozvanog finishera. Dobar je ponovno bio i Malo Gusto (1.08), a napokon je dobru utakmicu odigrao i asistent trećeg gola Nicolas Jackson (0.78), ali njega sada već tradicionalno ‘underrateamo’.

S druge strane, njegov partner i konkurent u napadu, Armando Broja (-1.08), ponovno je bio nezamjetan i loš, čime je zaredao i sedmu negativnu ocjenu… Što nikome drugome nije niti blizu pošlo za rukom ove sezone, čak ni Jacksonu kojemu je ‘rekord’ 4 minusa za redom.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka