Luton Town FC 2-3 Chelsea FC | KRAJ

Luton Town FC 2-3 Chelsea FC | KRAJ
30 prosinca 15:27 2023

Luton se uoči ove utakmice osjeća kao na sedmom nebu. Igraju svoju prvu premijerligašku sezonu i vezali su dvije pobjede prije današnjeg susreta. Nitko se nije lako prošetao malim Kenilworth roadom. City, Arsenal i Tottenham su se nekako izvukli, a bodove su izgubili Liverpool i Newcastle tako da smo znali da zapravo nismo ovdje nikakvi favoriti.

Živo je počela naša mlada ekipa, Gallagher je bio blizu ranom vodstvu, a to je uspjelo Coleu Palmeru koji je dočekao loptu nakon što je Kabore loše očistio i sjajno pogodio malu mrežicu za 0:1 u 11. minuti. Luton je nakon toga preuzeo inicijativu, ali srećom nije bilo previše posla za Petrovića.

Onda smo u 37. minuti sjajno izašli, Caicedo odlično dodaje Colwillu u prostor, ovaj odmah pronalazi Palmera, a onda Palmer asistira Maduekeu koji je fenomenalno pogodio u gornji kut mreže Lutona i vodimo 2:0!

Drugo poluvrijeme nije bilo bogzna što atraktivno, igrači Lutona pokazali su agresivu i želju, ali nisu starali izgledne prilike, pače, nisu zapucali unutar okvira. Onda je došla 70. minuta i nova majstorija našeg najboljeg pojačanja sezone, Palmera. Treba prvo pohvaliti loptu u prostor Nicolasa Jacksona, Palmer majstorski prolazi Kaminskog i zabija za trostruko vodstvo.

Da ne bi sve bilo lako pobrinuo se bivši naš igrač Ross Barkley koji je iz kornera pogodio glavom u 80. minuti i dao nadu Lutonu da mogu nešto napraviti u završnici. Luton je krenuo jako, sijevali su ubačaji sa svih strana, dva puta nas je spašavala greda i Petrović, a onda je Adebayo pogodio odbijanac Petrovića i u 87. je bilo 2:3. Panika!

Uspjeli smo do kraja uz puno drame i panike izdržati i upisati drugu pobjedu zaredom. Trebalo je biti lakše, ali možemo malo odahnuti.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičanHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Dominik Franculić

Vidi Više Članaka