Chelsea FC 2-0 Blackburn Rovers FC | KRAJ

Chelsea FC 2-0 Blackburn Rovers FC | KRAJ
01 studenoga 22:35 2023

Nema zaj**ancije rekao je Pochettino pred ovu utakmicu. I onda izveo možda i najjači sastav koji smo izveli u povijesti ovog natjecanja prije polufinala. Od prvotimaca odmorio je samo Silvu, Colwilla i Caiceda. Koliko je ovaj potez bio do bildanja samopouzdanja, koliko do manjka utakmica s obzirom da ne igramo Europu, a koliko do prioritiziranja ovog natjecanja… ne znamo. Vjerojatno je odgovor kombinacija svega navedenog.

I urodilo je plodom. Makar rezultatom. Igra u prvom poluvremenu nije bila najbolja, ali u drugom je to bilo znatno bolje, stvorilo se puno prilika koje onako tipično mahom nisu iskorištavane. Srećom, ušlo je dvaput, prvi put kada je Badiashile zabio nakon kornera u svom povratku nakon nekoliko mjeseci izbivanja zbog ozljede, a onda i kasnije kada je Palmer ukrao jednu loptu u visokom pressingu i servirao suigraču iz Cityja Sterlingu za lijepi šut.

Dobro je. Idemo dalje, dok je na primjer Arsenal ispao, a vjerojatno će i United. Lijepo.

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičanHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka