Chelsea FC 0-1 Aston Villa FC | OCJENE

Chelsea FC 0-1 Aston Villa FC | OCJENE
25 rujna 22:34 2023

Ne znam što da više kažem na ove rezultate. Nije to Chelsea. Istina, s obzirom na sve promjene unutar kluba od prodaje kluba, to zaista nije isti klub kao prije… Je li ovo novo-normalno?

Zamislite da golman koji primi pobjednički gol protivnika kroz noge dobije (jedini) odličnu ocjenu i uvjerljivo osvoji titulu igrača utakmice. Upravo to se dogodilo, a Robert Sánchez (2.05) je drugu utakmicu za redom naš CheCro MotM… Izgleda da ipak nije bilo do Kepe, nego jednostavno primamo prevelik broj prilika pa golmani imaju priliku zasjati?

Da nije sve crno, potrudili su se naša dva plavca (po dresu i kosi) – Palmer (1.20) i Mudrik (1.10). Potonji je sada zaredao dva solidna nastupa od prve minute, a Palmer prvi značajni s klupe. Nadamo se startu obojice u idućem kolu…

Na dnu je drugu utakmicu za redom Nicolas Jackson (-1.33) kojeg i dalje ne ide gol, a kako mu pada samopouzdanje, tako mu i all round igra, koja je isprva bila odlična, sada pati… Ma samo da mu krene ulaziti i sve će se okrenuti. S druge strane, koliko smo to puta u zadnjih 10+ godina rekli za naše nes(p)retne napadače…?Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka