Nottingham Forest 1-1 Chelsea FC | OCJENE

Nottingham Forest 1-1 Chelsea FC | OCJENE
03 siječnja 13:01 2023

Taman što smo mislili da su naši problemi možda riješeni dugom pauzom za Svjetsko prvenstvo, brzo nas je Nova Godina vratila u realnost. A realnost je ta da smo i protiv Bournemoutha u toj (inače dobroj) prvoj utakmici nakon povratka bili očajni čim je izašao ozlijeđeni Reece James… Zato nije bilo ni za očekivati da ćemo biti išta bolji bez njega protiv Nottingham Foresta.

Ponovno najbolji je T. Silva (1.22) sa svojom petom titulom igrača utakmice. Jedini uz njega s dobrom ocjenom je Kepa (1.04) koji je skupio nekoliko odličnih obrana, a vjerojatno bi imao i puno veću ocjenu da mu primljeni gol nije prošao kroz noge… iako ga se ni tu ne može previše kriviti.

Osim njih, dobru ocjenu je možda zaslužio i slavodobitni povratnik s Mundijala, Ziyech (0.77). Čini se da kod njega veći dio ‘posla’ obavlja samopouzdanje. Koliko je samo puta ovako ulazio u igru i pokušavao napraviti razliku, ali mu to jednostavno nije uspijevalo, a on bi izgledao kao da su mu sve lađe potonule. U ovoj utakmici je nastavio svoju dobru formu sa Svjetskog prvenstva i par puta opasno nabacio, kako samo on zna. Samo ga je promašaj Aubemeyanga (-1.41) dijelo od vrhunske asistencije… Zanimljivo, Gabonac ovog puta nije bio najlošiji, tu je titulu ponio Gallagher (-1.50) koji također nije uspio unijeti ništa s klupe.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka